Big Brake jarrusarjat

Big Brake jarrusarjat

Tarvitseeko autosi jarrut kunnollisen päivityksen tai onko autosi ratakäytössä? Silloin Big Brake sarja on loistava valinta juuri sinulle. Big Brake sarjan suurimpina etuina on merkittävästi parempi jarruteho sekä alhaisemmat jarrujen lämpötilat kovassakin käytössä.

Jarrujärjestelmän suurin vihollinen on korkea lämpötila, joka aiheuttaa pahimmassa tapauksessa jarruvoiman häviämisen lähes kokonaan. Isompi jarrujen koko sallii enemmän niihin imeytyvää lämpöä, joten fyysiseltä kooltaan suuremmat jarrut pysyvät viileinä pidempään, antaen näin pidemmäksi aikaa hyvän jarrutehon esimerkiksi rata-ajossa.

Valikoimamme sisältää StopTech ja D2 Big Brake sarjat.

Miksi valita Big Brake jarrusarja?

✓ Lyhyempi jarrutusmatka

✓ Tehty kestämään kovaa rasitusta

✓ Päivität tärkeimmät jarruosat kerralla

✓ Isot jarrut tuovat tyylikästä ulkonäköä

StopTech

StopTech Big Brake Kit

Sarjan tiedot:

Sisältää asennustarvikkeet:Kyllä
Mallikohtainen:Kyllä
Jarrusatula:2-6 mäntää (riippuen ajoneuvosta)
Levytyyppi:2-osainen, kelluva, uritettu
Pakkauksen sisältö:2x satula, 2x jarrulevy, 2x satulan sovitin, 2x punottu jarruletku, jarrupalat
Satulan värivaihtoehdot:Punainen
Takuu:90 päivää, oikein asennettuna sopivaan ajoneuvoon

Yhdysvaltalaisen StopTechin laadukkaassa Big Brake -sarjassa jarrusatulat ovat valmistettu takomalla, mikä tekee niistä erittäin kestävät. Sarjassa tulevat jarrulevyt ovat patentoidut 2-osaiset AeroRotor®-levyt, jotka ovat optimoitu mahdollisimman hyvään jäähdytykseen. Jarrulevyjen uritus vähentää jarrupalojen lasittumisen riskiä kovassa kuormituksessa sekä helpottavat veden poistamista levyn pinnalta.

Sarjaan kuuluvat ruostumattomalla teräksellä punotut jarruletkut ja suorituskykyiset jarrupalat takaavat yhdessä isojen satuloiden ja levyjen kanssa erinomaisen jarrutehon, sekä hyvän poljintuntuman. StopTech Big Brake -sarjalla hoidat kerralla jarrujen päivityksen ja lopputuloksena on erinomainen jarruteho, joka ei ala hiipumaan kovassakaan käytössä.

D2 Racing

Sarjan tiedot:

Sisältää asennustarvikkeet:Kyllä
Mallikohtainen:Kyllä
Jarrusatula:4-12 mäntää (riippuen ajoneuvosta), pölysuojalla tai ilman
Levytyyppi:2-osainen, kelluva, rei'itetty tai uritettu
Pakkauksen sisältö:2x satula, 2x jarrulevy, 2x satulan sovitin, 2x punottu jarruletku, jarrupalat
Satulan värivaihtoehdot:Keltainen, punainen, violetti, anodisoitu musta
Takuu:Satula pölysuojalla 5 vuotta, ilman pölysuojaa 2 vuotta

Hollantilaisella D2 Racingilla on pitkä kokemus Big Brake -sarjojen valmistuksesta. D2 Racing jarrusatulat ovat CNC koneistettua alumiinia ja satuloiden sovitteet ovat erittäin kestävää S45C terästä. Yhdessä ne luovat kestävän ja luotettavan jarrukokoonpanon kovaankin käyttöä varten, kuten esimerkiksi rata-ajoon.

Sarjassa vaihtoehtoina olevat rei’itetyt tai uritetut jarrulevyt mahdollistavat paremman jarrujen jäähdytyksen ja veden poistumisen levyn pinnalta. Lisäksi ne ennaltaehkäisevät jarrupalojen lasittumista kovassa kuormituksessa. Sarjaan kuuluvien ruostumattomalla teräksellä punottujen jarruletkujen ja suorituskykyisien jarrupalojen kanssa D2 Racing Big Brake -sarja takaa hyvän jarrutehon lyhyemmillä jarrutusmatkoilla, sekä hyvän poljintuntuman.

    Ota yhteyttä myyntiimme oheisella lomakkeella, teemme sinulle tarjouksen

    Yhteydenotto

    050 3112250 (myös WhatsApp)

    info@vauhtiveikot.fi