MTS Technik madallusjouset Volvo S60 I S60 T5 10/2000 – 04/2010, 25 mm / 25 mm

MTS Technik madallusjousisarja

MTS Technik madallusjouset Volvo S60 I S60 T5 10/2000 – 04/2010, 25 mm / 25 mm

275,60

Varastossa

275,60

Etsitkö vastausta yleiseen kysymykseen: miten madallan autoa helposti? Vastaus kysymykseen on MTS Technikin TÜV -hyväksytyt madallusjouset. Nämä saksalaisesta teräksestä valmistetut laadukkaat madallusjouset tarjoavat pitkäikäisen ratkaisun autosi madaltamiseen.

Takuu: 2 vuotta, ei kilometrirajoitusta

SKU: VV2-88092045 Osastot: , , , ,

Haluatko maksaa mieluummin osamaksulla? Laske kuukausierän koko alla olevalla laskurilla.

Kuvaus

Soveltuvuus:

Automalli: Volvo S60 I
Moottori: T5
Tyyppi: S60
Vuosimalli: 10/2000 – 04/2010

Alustasarjan tiedot:

TÜV -hyväksyntä: kyllä
Takuu: 2 vuotta
Madallus (etuakseli/taka-akseli): 25 mm / 25 mm
Tuotekoodi: VV2-88092045
Ota alkuperäisen jousen päällä oleva kumi pois ja laita se samaan paikkaan madallusjousen päälle.
– Asenna takajousi progressiivinen osa alaspäin!! Tämä on hyvin tärkeää.
– Lisävarusteiden (esim. vetokoukku, nestekaasuasennus) tapauksessa auton todellinen madallus saattaa poiketa ilmoitetusta.

MTS Technik -madallusjouset:

Kestävää saksalaista kylmävalssattua terästä.
Laadukas pulverimaalattu pinta takaa kestävän suoja korroosiota vastaan.
2 vuoden takuu, jolle ei ole asetettu kilometrirajoitusta.

Kunnollista tietuntumaa etsivälle kuljettajalle ensimmäisiä parannuksia, joita autoon kannattaa tehdä, on sen madaltaminen. Auton madaltamisella saadaan aikaan merkittäviä parannuksia kaarreajettavuuteen ja kovempiin nopeuksiin, sillä ajoneuvon alustasta tulee jäykempi, sen korin painopistettä saadaan matalammalle ja kori ei kallistele yhtä paljoa. Paremman tietuntuman lisäksi auton madaltaminen parantaa sen tyylikkyyttä ja ulkoista olemusta. Yksinkertaisesti edullisimpia tapoja auton madaltamiseen ovat madallusjouset. Näin on mahdollista pitää ajoneuvon alkuperäiset iskunvaimentimet, mutta laskea silti auton korkeutta. Kauan alalla ollut MTS Technik valmistaa ja toimittaa laadukkaat alustanosat. Nämä TÜV -hyväksynnällä varustetut madallusjouset ovat erinomaisesta laadustaan huolimatta hyvin edullisia. Erittäin hyvin kestäviä MTS Technik madallusjousista tekee niiden valmistusprosessi sekä materiaalit, sillä ne valmistetaan kylmävalssatusta saksalaisteräksestä, jolla aikaansaadaan kova lujuus ja hyvä iskunkestävyys. MTS Technikin madallusjousilleen antama 2 vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta on selkeä osoitus MTS tuotteiden laadusta.

Puolalainen valmistaja MTS Technik on ollut alalla lähes 20 vuotta, ja heidän tuhansien madallusjousien valikoimasta löytyy madallusjousia laajaan automallivalikoimaan. MTS Technik on asettanut tavoitteekseen olla suurin laadukkaiden, mutta kuitenkin samalla edullisten, ajoneuvojen alustanosien valmistaja ja toimittaja. MTS Technikin madallusjousien valikoima on painotettu etenkin eurooppalaiseen automallistoon, ja se sisältää vaihtoehtoja tuoreimmista automalleista aina klassikoihin asti. Saksalaisviranomaisen KBA:n antama TÜV-sertifikaatti MTS Technikin valmistamille alustoille ja madallusjousille kertoo paljon MTS:n tuotteiden laadusta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MTS Technik madallusjouset Volvo S60 I S60 T5 10/2000 – 04/2010, 25 mm / 25 mm”