MTS Technik madallusjouset Volkswagen Sharan I 7M 2.8 09/1995 – 09/2010, 35 mm / 35 mm

MTS Technik madallusjousisarja

MTS Technik madallusjouset Volkswagen Sharan I 7M 2.8 09/1995 – 09/2010, 35 mm / 35 mm

235,30

Varastossa

235,30

Etsitkö vastausta yleiseen kysymykseen: mikä on helpoin tapa madaltaa autoa? MTS Technikin TÜV -hyväksytyt madallusjouset vastaavat tähän kysymykseen. Nämä saksalaisesta teräksestä valmistetut laadukkaat madallusjouset tarjoavat kestävän ratkaisun autosi madaltamiseen.

Takuu: 2 vuotta, ei sisällä kilometrirajoitusta

SKU: VV1-88090131 Osastot: , , , ,

Haluatko maksaa mieluummin osamaksulla? Laske kuukausierän koko alla olevalla laskurilla.

Kuvaus

Soveltuvuus:

Automalli: Volkswagen Sharan I
Moottori: 2.8
Tyyppi: 7M
Vuosimalli: 09/1995 – 09/2010

Alustasarjan tiedot:

TÜV -hyväksyntä: kyllä
Takuu: 2 vuotta
Madallus (etuakseli/taka-akseli): 35 mm / 35 mm
Tuotekoodi: VV1-88090131
Ei sovellu autoihin, joissa on tasonsäätö.
– Lisävarusteiden (esim. vetokoukku, nestekaasuasennus) tapauksessa auton todellinen madallus saattaa poiketa ilmoitetusta.

MTS Technik -madallusjouset:

Valmistettu kylmävalssatusta saksalaisesta teräksestä.
Pulverimaalattu pinta, joka muodostaa kestävän suojan korroosiota vastaan.
Takuu 2 vuotta ilman kilometrirajoitusta.

Jäykempää tietuntumaa etsivälle kuljettajalle ensimmäisiä parannuksia, joita autoon kannattaa tehdä, on sen madaltaminen. Auton madaltaminen tuo alustaan jäykkyyttä, ja matalamman painopisteen ansiosta se lisää myös vakautta mutkissa sekä kovemmissa nopeuksissa. Ajotuntuman ohessa madaltamisella voi parantaa huomattavasti auton tyylikkyyttä. Kohtuuhintaisimpia tapoja auton madaltamiseen ovat madallusjouset. Asentamalla madallusjouset auton alkuperäiset iskunvaimentimet on mahdollista hyödyntää ja silti madaltaa autoa. MTS Technik on pitkään alalla toiminut eurooppalainen alustanosien valmistaja ja toimittaja. Nämä TÜV -hyväksytyt madallusjouset ovat erinomaisesta laadustaan huolimatta varsin kohtuuhintaisia. Erittäin hyvin kestäviä MTS Technik madallusjousista tekee niihin valitut materiaalit sekä valmistusprosessi, sillä nämä madallusjouset valmistetaan kylmävalssatusta saksalaisteräksestä, jolla aikaansaadaan kova lujuus ja hyvä iskunkestävyys. Selvä osoitus MTS Technik tuotteiden korkeasta laadusta on heidän madallusjousilleen antama 2 vuoden takuu, joka ei sisällä kilometrirajoitusta.

MTS Technik on pian 20 vuotta alalla ollut puolalainen valmistaja, jonka tuhansien madallusjousien valikoimasta löytyy erittäin laajaan automallivalikoimaan valittavissa olevia madallusjousia. MTS Technik pyrkii tarjoamaan mahdollisimman laajaan autovalikoimaan laadukkaita alustanosia kohtuullisilla hinnoilla. Madallusjousien valikoimansa MTS Technik painottaa etenkin eurooppalaista autokantaa ajatellen ja tarjoaa vaihtoehtoja alustoissa aina tuoreimmista malleista klassikoihin asti. Osoitus MTS Technikin korkeasta laadusta on saksalaisen viranomaisen KBA:n myöntämä TÜV-sertifikaatti MTS Technik alustoille ja madallusjousille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MTS Technik madallusjouset Volkswagen Sharan I 7M 2.8 09/1995 – 09/2010, 35 mm / 35 mm”