MTS Technik madallusjouset Volkswagen Sharan I 7M 1.8 / 2.0 / 1.9TDI 09/1995 – 09/2010, 35 mm / 35 mm

MTS Technik madallusjousisarja

MTS Technik madallusjouset Volkswagen Sharan I 7M 1.8 / 2.0 / 1.9TDI 09/1995 – 09/2010, 35 mm / 35 mm

223,60

Varastossa

223,60

Etsitkö vastausta tyypilliseen kysymykseen: kuinka madallan autoa helposti? Vastaus on MTS Technikin TÜV -hyväksytyt madallusjouset. Nämä laadukkaat kylmävalssatusta teräksestä valmistetut madallusjouset ovat kestävä ratkaisu autosi madallukseen.

Takuu: 2 vuotta, ei kilometrirajoitusta

SKU: VV1-88090130 Osastot: , , , ,

Haluatko maksaa mieluummin osamaksulla? Laske kuukausierän koko alla olevalla laskurilla.

Kuvaus

Soveltuvuus:

Automalli: Volkswagen Sharan I
Moottori: 1.8 / 2.0 / 1.9TDI
Tyyppi: 7M
Vuosimalli: 09/1995 – 09/2010

Alustasarjan tiedot:

TÜV -hyväksyntä: kyllä
Takuu: 2 vuotta
Madallus (etuakseli/taka-akseli): 35 mm / 35 mm
Tuotekoodi: VV1-88090130
Ei sovellu autoihin, joissa on tasonsäätö.
– Lisävarusteiden (esim. vetokoukku, nestekaasuasennus) tapauksessa auton todellinen madallus saattaa poiketa ilmoitetusta.

MTS Technik -madallusjouset:

Kylmävalssattua saksalaista terästä.
Hyvä korroosiosuojaus pulverimaalatulla pinnalla.
2 vuotta takuuta täysin ilman kilometrirajoitusta.

Mikäli autoa ajettaessa halutaan saavuttaa parempi tuntuma, on madallusjousien hankkiminen ensimmäisiä suositeltavia parannuksia. Auton madaltamisella saadaan aikaan huomattavia parannuksia kaarreajettavuuteen ja kovempiin nopeuksiin, sillä ajoneuvon alustasta tulee jäykempi, sen korin painopistettä saadaan matalammalle ja kori ei kallistele yhtä paljoa. Hyvän ajettavuuden lisäksi auton madallus parantaa sen tyylikkyyttä ja ulkoista olemusta. Yksinkertaisesti edullisimpia tapoja ajoneuvon madaltamiseen ovat madallusjouset. Näin voidaan pitää auton alkuperäiset iskunvaimentimet, mutta tuoda silti auton korkeutta. MTS Technik on pitkään alalla toiminut eurooppalainen alustanosien valmistaja ja toimittaja. Nämä TÜV -hyväksytyt ja korkealla laadulla valmistetut madallusjouset ovat lisäksi kohtuuhintaisia, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan. MTS Technik madallusjouset on valmistettu laadukkaasta saksalaisesta kylmävalssatusta teräksestä, jonka ansiosta jouset ovat todella lujia ja erittäin hyvin iskuja kestäviä. MTS Technikin madallusjousilleen myöntämä 2 vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta osoittaa selvästi heidän tuotteidensa laadun.

MTS Technik on pian kaksi vuosikymmentä alalla ollut puolalainen valmistaja, jonka tuhansien madallusjousien valikoimasta löytyy erittäin laajaan automallivalikoimaan valittavissa olevia madallusjousia. MTS Technik on asettanut tavoitteekseen olla suurin laadukkaiden, mutta kuitenkin samalla kohtuuhintaisten, ajoneuvojen alustanosien valmistaja ja toimittaja. Madallusjousien valikoimansa MTS Technik on halunnut painottaa varsinkin eurooppalaista automallistoa ajatellen ja tarjoaa vaihtoehtoja alustoissa aina tuoreimmista malleista klassikoihin asti. Saksalaisviranomaisen KBA:n antama TÜV-sertifikaatti MTS Technikin valmistamille alustoille ja madallusjousille kertoo paljon MTS:n korkeasta laadusta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MTS Technik madallusjouset Volkswagen Sharan I 7M 1.8 / 2.0 / 1.9TDI 09/1995 – 09/2010, 35 mm / 35 mm”