Diesel-ilmanlämmittimet

Diesel-lämmittimet

Diesel-lämmittimellä lämmität auton, kodin, mökin tai teltan kätevästi ilman tarvetta verkkovirralle. Ostaessasi lämmittimesi meiltä, saat tuotteelle kattavan 30 päivän palautusoikeuden luotettavalta suomalaiselta yritykseltä. Toimitamme diesel-lämmittimet suoraan Tampereen varastoltamme.

✓ Kaukosäätö kaikissa malleissa

✓ Toimitamme diesel-lämmittimet aina ilman toimituskuluja

✓ 30 päivän palautusoikeus

Suodata tuotteita

Diesel-ilmanlämmittimen avulla lämmität kätevästi auton, matkailuvaunun, teltan, mökin, huoneen tai muun kohteen. Diesel-lämmitin ei tarvitse erillistä voiteluöljyä, vaan diesel-polttoaineen voiteluominaisuudet ovat riittävät riittävän voitelun takaamiseksi polttoainepumpulle. Kotelolla ja kantokahvoilla varustettu diesel-lämmitin on autossa mukana kulkeva kätevä lämmöntuoja esimerkiksi mökkireissuille, tai auton lämmittämistä varten — sopii sekä päivittäisiin auton lämmittämiseen että hätävaraksi.

Diesel-lämmittimen polttoaineen kulutus

Kaikki myymämme diesel-lämmittimet ovat CE-hyväksyttyjä, ja ne täyttävät Euro 4 -päästöstandardit. Lämmittimien polttoaineen kulutus vaihtelee kutakuinkin 0,15-0,5L / h välillä. Luonnollisesti suuremmat tilat vaativa enemmän tehoa lämmittimeltä, mikä näkyy kasvaneena polttoaineen kulutuksena. Kaikkiin lämmittimiimme sisältyy ohjauspaneelina toimiva LCD-näyttö, sekä kaukosäätö, joiden avulla voit säätää lämmittimen tehoa ja käyttötilaa.

Valmiina pakettina tai itse asennettavana sarjana

Voit valita diesel-lämmittimesi joko valmiista paketista, jossa on valmiiksi asennettuna koteloitu diesel-lämmitin, joka on johtojen liittämistä ja polttoainetankin täyttämistä vaille valmis käytettäväksi, tai valita asentamattoman lämmitinelementin, sekä samassa pakkauksessa tulevan polttoainepumpun ja muut tarvittavat osat, ja tehdä oman kustomoidun asennuksen. Lämmitinelementti on hyvin kompakti, joten diesel-lämmitin on mahdollista asentaa myös melko ahtaisiinkin paikkoihin.

Tarvitsetko apua diesel-lämmittimen valintaan? Onko sinulla kysymyksiä esimerkiksi asennukseen liittyen? Laita meille viestiä tai soita, me autetaan: info@vauhtiveikot.fi / 0503112250