Näin me toimimme

Näin meillä toimitaan

Vauhtiveikot.fi on asiantunteva auton styling- ja viritysosien verkkokauppa ja maahantuoja. Tuotevalikoimamme on suunniteltu hinta-laatusuhde edellä — olemme keränneet yhteen tämän ominaisuuden täyttäviä styling- ja viritysosia eri hintaluokista.

Toimimme reilun pelin hengessä, ja annamme siksi asiakkaalle jopa 30 päivän palautusoikeuden, jotta hän ehtii tutustua tuotteeseen kunnolla ennen lopullista ostopäätöstä. Tilatessasi meiltä, tilaat luotettavalta kotimaiselta pienyritykseltä.

Haluamme tarjota parasta mahdollista asiakaspalvelua. Ilmoitamme asiakkaalle aina viivästyksettä, mikäli lähetystä ei voida toimittaa luvatun ajan puitteissa. Meiltä saat myös useat muut styling- ja viritysosat edustamiltamme tuotemerkeiltä. Koska kaikkea ei ole mahdollista lisätä verkkokauppaan niiden runsaan määrän takia (tuotevalikoima sisältää yli 50 000 tuotetta), osa tuotteista on tilattavissa ainoastaan asiakaspalvelumme kautta.

ETUSI ASIOIDESSASI VAUHTIVEIKOILLA

Uskomme siihen, että suuremmat tilaukset tulee saada suhteellisesti edullisemmin, joten toimitamme kaikki, myös painavat ja tilaa vievät tuotteet ilmaiseksi kaikkialle Suomeen, kun tilauksen kokonaisarvo ylittää 150 euroa.

Voit palauttaa tuotteen 30 päivän aikana tilauksen tekemisestä, jotta ehdit tutustua kunnolla tuotteeseen. Tarkemmat palautusohjeet ja -ehdot löytyvät toimitusehdoistamme.

Yli 50 000 tuotetta. Koko valikoimaamme ei löydy verkkokaupasta, mutta myynniltämme kylläkin.

Me haluamme erottautua joukosta erinomaisella asiakaspalvelulla. Toimimme kuten on sovittu, viestimme tarkoituksenmukaisesti, emmekä tunne tyhmiä kysymyksiä.

Valikoimamme koostuu hinta-laatusuhteeltaan kilpailukykyisistä tuotteista. Meiltä löytyy ratkaisuja myös eri kokoisille budjeteille.