Usein kysytyt kysymykset

FAQ — Usein kysytyt kysymykset

Ilmoitamme asiakkaalle aina viivästyksettä, mikäli lähetystä ei voida toimittaa luvatun ajan puitteissa.

Meiltä saat myös muita styling- ja viritysosia edustamiltamme tuotemerkeiltä. Kysy tarvitsemaasi osaa myynniltä.

Mikäli haluat varmistaa jonkin tuotteen sopivuuden autoosi, lähetä autosi rekisterinumero ja/tai mallitiedot, sekä tarvitsemasi osan nimi sähköpostiimme: info@vauhtiveikot.fi tai Whatsappilla 050 3112250.

Toimituskulut alle 150 euron tilauksiin ovat 16,80 euroa. Yli 150 euron tilauksiin tarjoamme ilmaisen toimituksen.

Tuotemerkkikohtaiset toimitusajat löydät täältä. Yleisellä tasolla toimituksissa menee noin viikko. Ilmoitamme asiakkaalle mahdollisimman pian, mikäli tuotteen kohdalla on toimitusongelma.

Järjestelmämme lähettää automaattisesti tilausvahvistuksen, kun tilaus on mennyt läpi. Mikäli et saanut tilausvahvistusta, tarkista ensimmäisenä roskapostikansiosi, sekä muut mahdolliset sähköpostikansiot. Mikäli et löydä tilausvahvistusta, ota yhteys myyntiimme.

Tuotteidemme takuu korvaa viallisen tuotteen, tai takuuaikana tapahtuneen tuotteen rikkoutumisen, mikäli rikkoutuminen on johtunut valmistusviasta. Reklamaatiotapauksissa asiakkaalle tarjotaan ensijaisesti ehjä tuote rikkoutuneen tilalle. Takuun korvaussumma on enimmillään sama kuin uuden tuotteen hinta. Takuu ei kata välillisiä kustannuksia, kuten moottorin rikkoutumista tai tuotteen asennukseen liittyviä kuluja. Takuu ei myöskään kata kilpailukäytössä vaurioituneita osia, asennusvirheistä johtuvia tuotteiden rikkoutumisia tai ohjeiden vastaisesti käytettyjen tuotteiden vaurioitumista.

Ota tapauksesta kuva tai video todisteeksi, mikäli se on mahdollista, ja ota sen jälkeen yhteys myyntiimme: info@vauhtiveikot.fi / 0503112250

Tottakai. Kassa-sivulta saat valittua maksutavaksi minkä tahansa suomalaisen pankin verkkomaksut. Lisäksi voit myös valita jonkun lasku- tai osamaksutavoistamme. Valitse maksutapa klikkaamalla maksutavan kuvaa, ja sen jälkeen klikkaamalla alempaa löytyvää “Siirry maksamaan” painiketta.

Kyllä voit. Valitse kassa-sivulta maksutavaksi Mobilepay, ja sen jälkeen klikkaa “Siirry maksamaan” painiketta.

Kyllä on. Verkkokauppamme on suojattu kauttaaltaan SSL-salauksella. Toimimme myös tietosuojalainsäädännön mukaisesti huolehtien asiakkaidemme tietoturvasta.