Led-lisävalopaneeli Lazer ST6 Evolution

st6 evo

Led-lisävalopaneeli Lazer ST6 Evolution

393,00

Varastossa

393,00

Lazer ST-6 Evolution on tehokas keskikokoinen lisävalo kaikenlaisiin ajoneuvoihin, joka tarjoilee valoa 6204 lumenin teholla jopa 680 metrin etäisyydelle!

Takuu: 5 vuotta

Haluatko maksaa mieluummin osamaksulla? Laske kuukausierän koko alla olevalla laskurilla.

Kuvaus

Kompakti ja tehokas lisävalo leveällä valokuviolla

Lazer ST6 Evolution on sarjassaan keskikokoinen lisävalo, joka on varusteltu 11W korkeatehoisilla LED:eillä ja tyhjiömetallisoidulla optiikalla. Näin saadaan aikaan leveä valokuvio, minkä ansiosta ST6 sopii erinomaisesti mutkaisille tieosuuksille tai esimerkiksi off-road -käyttöön.

Keskikokoinen ST6 on painoltaan varsin kohtuullinen (912g) ja sen matalaprofiilinen muotoilu helpottaa lisävalon paikan valintaa auton nokassa.

Suunniteltu ja valmistettu Isossa Britanniassa kestävyys edellä

Jokainen Lazerin tuote on suunniteltu sekä myös valmistettu Iso Britanniassa Lazerin omissa tiloissa. Suunnittelun ja valmistuksen tärkeimpänä lähtökohtana on mahdollisimman hyvä kestävyys ja korkealuokkaiset komponentit. Lazerin kaikki lisävalot myydäänkin 5 vuoden takuulla laadun takaamiseksi.

Hyväksytty tieliikenteeseen

Lisävalo on tieliikennehyväksytty ja sillä on ECE R112 E-hyväksyntä sekä IP67-luokitus vesitiiveydestä. Valon referenssiluku on 10.

Neutraali värilämpötila

Neutraali ja silmien jaksamiselle optimaalinen 5000 kelvinin värilämpötila.

Älä tyydy kompromisseihin, valitse Lazer.

Lazer ST-6 Evolution valokuvio

Valossa on leveä valokeila, joka on hyvin soveltuva varsinkin mutkaisille maantieosuuksille ja toimii juuri maantienopeuksissa. Valokuvion ja kestävyyden ansiosta soveltuu erinomaisesti myös off-road -käyttöön.

st6 evo valokeila

LAZEROI PIMEÄT MAANTIET!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Led-lisävalopaneeli Lazer ST6 Evolution”