Lazer Linear 12 STD lisävalopaneeli

Lazer Linear 12 STD lisävalopaneeli

340,00

Varastossa

340,00

Lazer Linear 12 STD on ohut lisävalopaneeli, josta irtoaa huimat 4500 lumenia raakaa valotehoa. Varustettu leveällä valokuviolla, joka kuitenkin ulottuu jopa 698 metrin päähän! Tämä lisävalo on hyvä valinta esimerkiksi maanteille ja moottoriteille.

Takuu: 5 vuotta

Haluatko maksaa mieluummin osamaksulla? Laske kuukausierän koko alla olevalla laskurilla.

Kuvaus

Ohut lisävalopaneeli pitkällä kantamalla ja leveällä valokuviolla

Lazer Linear 12 STD edustaa ohuiden lisävalojen huippuluokkaa. 3W LED:it tuottavat yhdessä tyhjiömetallisoidun optiikan kanssa tehokkaan yleishyödyllisen valokuvion arkikäyttöön.

Ohut, ja vain 40mm korkea lisävalopaneeli voidaan asentaa huomaamattomasti, ja se on myös mainio ratkaisu, mikäli lisävaloille ei ole ajoneuvossa yllin kyllin tilaa. Valotehoa kuitenkin löytyy runsaasti, joten varsinkin yöllä valojen tehon kuitenkin todella huomaa.

Suunniteltu myös kattoasennuksiin

Tuote soveltuu erinomaisesti myös ajoneuvon katolle, sillä sen ohut aerodynaaminen suunnittelu eliminoi lähes kaiken tuulen pitämän äänen. Valokuvio on myös hyvin rajattu ylä- ja alasuunnassa, joten valot eivät aiheuta ikäviä heijastuksia konepellille.

Tieliikennehyväksytty ja E-hyväksytty

Tämä lisävalo on tieliikenne hyväksytty, ja sillä on E-hyväksyntä (ECE112). Se on myös IP67-vesitiivis. Tuotteen referenssiluku on 27,5.

Suunniteltu ja valmistettu Iso Britanniassa

Lazer-tuotteet suunnitellaan, sekä myös valmistetaan Iso Britanniassa laadukkaita materiaaleja ja komponentteja hyödyntäen. Korkean laadun takeeksi myönnämme tuotteelle 5 vuoden takuun.

Neutraali 5000K värilämpötila

Neutraali ja silmien jaksamiselle optimaalinen 5000 kelvinin värilämpötila.

Älä tyydy kompromisseihin, valitse Lazer.

Lazer Linear 12 STD valokuvio

Linear 12 STD -lisävalossa on leveä valokuvio, joka soveltuu hyvin etenkin maanteille ja moottoriteille. Vaikkakin valokuvio on melko leveä, ulottuu se myös varsin pitkälle — lähes 700 metriin.

Lazer Linear 12 STD lisävalon valokuvio

LAZEROI PIMEÄT MAANTIET!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lazer Linear 12 STD lisävalopaneeli”