Led-lisävalopaneeli Lazer Triple-R 1000 (Gen2 majakkatoiminto) Valkoinen

Triple-R 1000 beacon etu

Led-lisävalopaneeli Lazer Triple-R 1000 (Gen2 majakkatoiminto) Valkoinen

630,00

Varastossa

630,00

Lazer Triple-R 1000 Gen2 on huipputehokas ja kestävä lisävalo majakkatoiminnolla. Valossa on 16 eri vilkkutoimintoa, minkä ansiosta se soveltuu erinomaisesti työkonekäyttöön! Se tarjoilee valoa tielle jopa 9240 lumenin teholla parhaimmillaan 1225 metrin päähän!

Takuu: 5 vuotta

Haluatko maksaa mieluummin osamaksulla? Laske kuukausierän koko alla olevalla laskurilla.

Kuvaus

Huipputehokas lisävalopaneeli majakkatoiminnolla

Lazer Triple-R 1000 majakkatoiminnolla on erinomainen valinta esimerkiksi työkäyttöön tarkoitettuihin ajoneuvoihin! Se tuottaa järisyttävän määrän valoa kahdeksalla 11W LED:illä ja siinä on huomiovalot useilla erilaisilla vilkkutoiminnoilla. Laadukkaan tyhjiömetallisoidun optiikan kanssa saadaan aikaan vielä erinomainen valokuvio!

Legendaarinen Triple-R sarja on saavuttanut suuren suosion niin henkilöautoissa kuin raskaan kaluston ajoneuvoissakin. Alunperin Triple-R sarja oli kilpakäyttöön kehitetty lisävalo. Tämän takia ne soveltuvat niin moniin erilaisiin olosuhteisiin!

Majakkatoiminto

Lisävalossa on myös majakkatoiminto. Valossa 16 erilaista vilkkutoimintoa, minkä ansiosta se on erityisen hyvä valinta varsinkin työkoneisiin ja muihin työkäytössä oleviin ajoneuvoihin.

Neutraali värilämpötila

Lazerin lisävaloissa on neutraali 5000 kelvinin värilämpötila. Se on tutkitusti optimaalinen värilämpötila silmien jaksamista ajatellen.

Iso Britanniassa valmistettu ja suunniteltu

Kaikki Lazerin lisävalot suunnitellaan ja valmistetaan Iso Britanniassa Lazerin omissa tiloissa. Tärkeimpänä lähtökohtana lisävalojen toteutuksessa on kestävyys ja korkeat laatustandardit. Kaikki Lazerin valot tulevat 5 vuoden takuulla.

Lakisäädökset ja hyväksynnät

Triple-R 1000 majakkatoiminnolla on E-hyväksytty (ECE R112, R7, R65) ja tieliikennehyväksytty lisävalo. Lisävalon referenssiluku on 12,5.

Älä tyydy kompromisseihin, valitse Lazer.

Lazer Triple-R 1000 Gen2 Beacon valokuvio

Valossa on pitkälle kantava keskivaiheilta leveä valokeila. Lisävalossa on kaksi vaihtoehtoista tilaa (E-Boost ja E-Mark), jotka määrittävät sen hetkisen valotehon sekä valokuvion. Tämän ansiosta Triple-R 1000 soveltuukin erinomaisesti vaihteleviin olosuhteisiin!

Triple-R 1000 beacon valokuvio

LAZEROI PIMEÄT MAANTIET!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Led-lisävalopaneeli Lazer Triple-R 1000 (Gen2 majakkatoiminto) Valkoinen”