Led-lisävalopaneeli Lazer Linear 18 Elite Low Beam Assist

Linear 18 Elite LBA

Led-lisävalopaneeli Lazer Linear 18 Elite Low Beam Assist

920,00

Varastossa

920,00

Lazer Linear 18 Elite Low Beam Assist -lisävalo tarjoilee järisyttävät 18000 lumenia valotehoa henkilöautoon tai raskaalle kalustolle. Tässä valossa myös Lazerin patentoima lähivalo-ominaisuus, joten saat lisävaloa myös lähivaloilla ajaessa! Valokuvio kantaa jopa 1043 metriin saakka!

Takuu: 5 vuotta

Haluatko maksaa mieluummin osamaksulla? Laske kuukausierän koko alla olevalla laskurilla.

Kuvaus

Ohutrakenteinen tehokas lisävalopaneeli

Lazerin Linear 18 Elite on huippusuosittu ja tehokas lisävalo! 18 Elite Low Beam Assist on vieläkin parempi versio, nimittäin siinä on myös Lazerin patentoima lähivalo-ominaisuus i-LBA (intelligent low beam assist). Sen ansiosta voit käyttää tätä lisävaloa myös lähivalona!

Linear 18 Elite painaa koostaan huolimatta vain noin 1,1 kiloa ja sen rakenne on ohut, joten Linear 18 lisävalon asentaminen onnistuu vaivatta useimpiin ajoneuvoihin. Sen voi asentaa myös katolle!

Sopii katolle asennettavaksi

Lazerin Linear -valosarjan kaikki lisävalot on suunniteltu ohuiksi ja aerodynaamisiksi, jotta ne toimivat myös katolle asennettuina. Aerodynaamisen muotoilunsa ansiosta niistä ei aiheudu tuulen mukana kuuluvia ääniä. Hyvä optiikka takaa myös sen, että kuljettajalle ei aiheudu ikäviä heijastuksia näkökenttään ajoneuvon konepellin kautta.

Neutraali värilämpötila

Lazer -lisävalot käyttävät silmien jaksamiselle optimaalista 5000 kelvinin värilämpötilaa. Näin lisävalojen käyttö ei rasita kuljettajaa pitkälläkään matkalla.

Valmistettu kestämään

Lazerin lisävalot valmistetaan kestävyys etusijalla, minkä vuoksi jokainen lisävalo on suunniteltu sekä valmistettu korkeatasoisilla komponenteilla Lazerin omalla tehtaalla Iso Brianniassa. Lazerin valoilla on aina 5 vuoden takuu.

Tieliikennehyväksytty ja E-hyväksytty

Tuotteessa on ECE R112 E-hyväksyntä (ilman E-Boostia) ja se on tieliikenteeseen hyväksytty. Valaisimen referenssiluku on 17,5. Lisävalo on myös IP67-vesitiivis.

Älä tyydy kompromisseihin, valitse Lazer.

Lazer Linear 18 Elite LBA valokuvio

Linear 18 Elite LBA:n valokuvio on laaja-alainen ja parantaa näkyvyyttä niin leveys- kuin pituussuunnassakin!

Linear 18 Elite LBA valokuvio

LAZEROI PIMEÄT MAANTIET!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Led-lisävalopaneeli Lazer Linear 18 Elite Low Beam Assist”