Led-lisävalopaneeli Lazer Linear 36 STD

Linear 36 STD

Led-lisävalopaneeli Lazer Linear 36 STD

820,00

Varastossa

820,00

Lazer Linear 36 STD yhdistää huimat 36 LED:iä joilla saadaan aikaan jopa 13500 lumenia valotehoa! Leveä lisävalo esimerkiksi ajoneuvon katolle. Tällä lisävalolla näkee eteensä parhaimmillaan 940 metrin päähän!

Takuu: 5 vuotta

Haluatko maksaa mieluummin osamaksulla? Laske kuukausierän koko alla olevalla laskurilla.

Kuvaus

Ohutrakenteinen tehokas lisävalopaneeli

Lazerin Linear 36 STD:ssä on yhteensä 36 tehokasta LED:iä, joiden tuottama valoteho on jopa 13500 lumenia! Tällä lisävalolla näkee eteensä. Tyhjiömetallisoidulla optiikalla valokuvio saadaan myös laaja-alaiseksi kohti tien reunoja, joten tällä lisävalolla saa todellista näkyvyyttä.

Koostaan huolimatta Linear 36 STD:n asentaminen käy helposti sillä Linear valosarjan lisävalot ovat rakenteeltaan ohuita, joten se löytää helpommin paikkansa auton nokalla. Linear lisävalon voi asentaa myös ajoneuvon katolle.

Kattoasennukseen soveltuva lisävalo

Linear -valosarja on muotoilultaan aerodynaaminen ja rakenne on muutoinkin ohut. Tämän ansiosta Linear lisävalo voidaan asentaa katolle ilman siitä aiheutuvia tuulen ääniä! Hyvä optiikka takaa myös sen, että valokeila ei suuntaudu ylä- ja alasuunnassa, jolloin vältytään kuljettajan näkökenttään tulevilta heijastuksilta.

Optimaalinen värilämpötila

Lazer -lisävaloissa käytetään tutkitusti silmille optimaalista värilämpötilaa. Neutraali 5000 kelvinin värilämpötila edesauttaa kuljettajan silmien jaksamista, eikä pitkilläkään matkoilla tule silmien rasitusta.

Valmistettu korkeita laatustandardeja noudattaen

Lazer suunnittelee ja valmistaa kaikki lisävalonsa Iso Britanniassa omalla tehtaallaan. Lisävalot tehdään korkeita laatustandardeja noudattaen ja tuotteen kestävyys etusijalla. Lazer takaa tuotteidensa kestävyyden ja antaa niille aina 5 vuoden takuun!

Hyväksytty tieliikenteeseen

Linear 36 STD on tieliikennehyväksytty lisävalo. Sillä on ECE R112 E-hyväksyntä ja IP67-luokitus vesitiiveydestä. Lisävalon referenssiluku on 50.

Älä tyydy kompromisseihin, valitse Lazer.

Lazer Linear 36 STD valokuvio

Lisävalossa on erittäin yleishyödyllinen valokuvio. Se levenee jo ensimmäisien satojen metrin matkalta hyvin, joten tiensivujen näkyvyys paranee huomattavasti.

Linear 36 STD valokuvio

LAZEROI PIMEÄT MAANTIET!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Led-lisävalopaneeli Lazer Linear 36 STD”