Led-lisävalo Lazer ST-2 Evolution

lisävalo st2

Led-lisävalo Lazer ST-2 Evolution

187,00

Varastossa

187,00

Lazer ST-2 Evolution on mallisarjan pienin lisävalo, mutta koostaan huolimatta se antaa valotehoa kiitettävät 2068 lumenia. Sopii erinomaisesti mönkijään tai mopoon! Leveä valokuvio, joka kuitenkin ulottuu riittävän pitkälle (393 metriä).

Takuu: 5 vuotta

Tilaustuote: Toimitusaika n. 10-30 arkipäivää

Haluatko maksaa mieluummin osamaksulla? Laske kuukausierän koko alla olevalla laskurilla.

Kuvaus

Kompakti lisävalo leveällä valokuviolla

ST-2 Evolution on tehokas, 11W LED:eistä koostuva pieni lisävalo, jonka tyhjiömetallisoitu kartiomainen optiikka luo voimakkaan ja leveän valokuvion. Leveän valokuvionsa ansiosta tuote sopiikin erityisen hyvin mutkaisille teille ja off-road -käyttöön. Pieni lisävalo, mutta suuri lisävalaistus!

Pienikokoisen (12,4cm leveä) lisävalon saa asennettua myös pienempiin kohteisiin, kuten mönkijään tai moottorikelkkaan. Varsin maltillisena lisävalona tunnettu ST-2 Evolution ei myöskään samalla tavalla häikäise vastaantulevia autoja, kuin kookkaammat lisävalot.

Suunniteltu ja valmistettu Iso Britanniassa

Kuten kaikki Lazerin tuotteet, myös ST-2 Evolution on korkeatasoisesti suunniteltu ja tuotettu Iso Britanniassa Lazerin omasta toimesta ainoastaan korkealuokkaisia materiaaleja hyödyntäen. Elektroniikka on tarkoin harkittua, eikä lamppu pääse kuumenemaan liikaa hyvän lämmönhallintajärjestelmän ansiosta. Tuotteen (melkein) särkymätön polykarbonaattilinssi on myös lakattu naarmujen ehkäisemiseksi. Tuotteelle myönnetään 5 vuoden takuu.

Neutraali valo

Optimaalinen 5000k värilämpötila näkyvyyden ja silmien jaksamisen varmistamiseksi.

Hyväksytty tieliikenteeseen

Tuote on hyväksytty tieliikenteeseen, ja siitä löytyy myös E-hyväksyntä (ECE112). Lisäksi se on IP67-vesitiivis. Tuotteen referenssiarvo on pieni (7,5), mikä mahdollistaa sen käyttämisen rinnakkain tieliikenteessä useimpien vakiomallisten ajovalojen kanssa.

Älä tyydy kompromisseihin, valitse Lazer.

Lazer ST-2 Evolution valokuvio

Valossa on leveä valokeila, joka on hyvin soveltuva varsinkin mutkaisille maantieosuuksille ja toimii juuri maantienopeuksissa. Valokuvion ja kokonsa ansiosta soveltuu erinomaisesti myös mönkijään, moottorikelkkaan tai vaikkapa moottoripyörään.

lisävalo lazer st2

LAZEROI PIMEÄT MAANTIET!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Led-lisävalo Lazer ST-2 Evolution”