Led-lisävalopaneeli Lazer Linear 18 Elite (parkkivalot)

Linear 18 Elite

Led-lisävalopaneeli Lazer Linear 18 Elite (parkkivalot)

675,00

Varastossa

675,00

Lazer Linear 18 Elite tuottaa päätähuimaavat 12150 lumenia valotehoa 36:lla tehokkalla LED:illä! Erinomainen lisävalopaneeli henkilöautoihin tai raskaalle kalustolle. Tällä lisävalopaneelilla valaiset tietä jopa 975 metrin etäisyydelle!

Takuu: 5 vuotta

Haluatko maksaa mieluummin osamaksulla? Laske kuukausierän koko alla olevalla laskurilla.

Kuvaus

Tehokas lisävalopaneeli ohuella rakenteella

Lazerin Linear 18 Elite on huipputehokas lisävalopaneeli, minkä asentaminen onnistuu ohuen rakenteensa ansiosta useimpiin ajoneuvoihin. 36 tehokasta LED:iä yhdistettynä laadukkaaseen tyhjiömetallisoituun optiikkaan tuottaa hurjat 12150 lumenia valotehoa!

Linear 18 Elite painaa koostaan huolimatta vain 1090 grammaa ja ohuen muotoilunsa ansiosta se voidaan asentaa useimpien ajoneuvojen keulaan, mutta hyvin myös ajoneuvon katolle.

Soveltuu kattoasennukseen

Linear -valosarja on suunniteltu ohueksi ja aerodynaamiseksi, joten sarjan valojen asennus kattolinjaan on mahdollista. Linear 18 Eliten valokeila on siisti eikä suuntaudu juurikaan ylä- tai alasuuntaan, joten konepellistä ei aiheudu heijastuksia kuljettajan näkökenttään, vaikka lisävalo olisi asennettu katolle.

Neutraali värilämpötila

Lazer -lisävalot käyttävät silmien jaksamiselle optimaalista 5000 kelvinin värilämpötilaa. Näin lisävalojen käyttö ei rasita kuljettajaa pitkälläkään matkalla.

Valmistettu korkeita laatustandardeja noudattaen

Lazerin lisävalot suunnitellaan ja valmistetaan Iso Britanniassa Lazerin omalla tehtaalla. Valmistuksessa noudatetaan korkeita laatustandardeja ja käytetään korkealaatuisia komponentteja. Lazer tarjoaa valoilleen aina 5 vuoden takuun.

Tieliikennehyväksytty ja E-hyväksytty

Tuote on tieliikennehyväksytty ja siinä on myös E-hyväksyntä itse lisävaloille sekä myös parkkivaloille (ECE112 ja R7). Valaisimen referenssiluku on 45. Lisävalo on myös IP67-vesitiivis.

Älä tyydy kompromisseihin, valitse Lazer.

Lazer Linear 18 Elite valokuvio

Linear 18 Elitessä valokuvio on todella leveä jo ensimmäisien satojen metrien matkalla, joten tämä lisävalo keulassa saat todellista lisänäkyvyyttä.

Linear 18 Elite valokuvio

LAZEROI PIMEÄT MAANTIET!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Led-lisävalopaneeli Lazer Linear 18 Elite (parkkivalot)”