Led-lisävalopaneeli Lazer Triple-R 1000 STD (Gen2 parkkivalot)

Lazer Triple-R 1000 STD Gen2

Led-lisävalopaneeli Lazer Triple-R 1000 STD (Gen2 parkkivalot)

495,00

Varastossa

495,00

Lazer Triple-R 1000 STD (Gen2) lisävalo antaa uskomattomat 9240 lumenia valotehoa jopa 1225 metriä pitkälle! Keskikokoinen lisävalo henkilöautoille, joka muuntautuu erilaisiin tarpeisiin eri valaistustilojen ansiosta!

Takuu: 5 vuotta

Haluatko maksaa mieluummin osamaksulla? Laske kuukausierän koko alla olevalla laskurilla.

Kuvaus

Keskikokoinen huipputehokas lisävalopaneeli

Lazer Triple-R 1000 STD tuottaa järisyttävän määrän valoa kahdeksalla huipputehokkaalla 11W LED:illä. Tämä yhdistettynä laadukkaaseen tyhjiömetallisoituun optiikkaan tuottaa erinomaisen valokuvion riittävällä teholla!

Triple-R valosarja on saavuttanut jo legendaarisen maineen niin henkilöautoilijoiden kuin erilaisten ammattiautoilijoidenkin keskuudessa. Alunperin rata- sekä ralliautoihin kehitetty sarja on noussut kovaan suosioon, sillä se toimii myös haastavissa olosuhteissa.

Parkkivalo-ominaisuus

Lisävalossa on myös parkkivalo-ominaisuus. Värin voi valita valkoisen ja keltaisen välillä tai halutessaan parkkivalon voi kytkeä kokonaan pois.

Optimaalinen värilämpötila

Lazerin lisävaloissa käytetään mahdollisimman neutraalia 5000 kelvinin värilämpötilaa, mikä on tutkitusti optimaalinen silmien jaksamista ajatellen.

Iso Britanniassa valmistettu ja suunniteltu

Lazer lisävalot suunnitellaan ja valmistetaan korkeita laatustandardeja noudattaen. Lisävaloissa käytetään korkealaatuisia komponentteja ja kaikki Lazerin lisävalot toimitetaan 5 vuoden takuulla.

Lakisäädökset ja hyväksynnät

Triple-R 1000 STD:n kanssa voit olla huoletta sillä se on E-hyväksytty sekä tieliikennehyväksytty lisävalo. Varsinainen lisävalo on ECE112 hyväksytty ja lisävalosta löytyvät parkkivalot ovat ECE7 hyväksyttyjä. Lisävalon referenssiluku on 12,5.

Älä tyydy kompromisseihin, valitse Lazer.

Lazer Triple-R 1000 STD Gen2 valokuvio

Tässä lisävalossa on kaksi vaihtoehtoista tilaa (E-Boost ja E-Mark), jotka määrittävät sen hetkisen valotehon sekä valokuvion. E-Boost tilassa valon kantavuus on noin kaksinkertainen suhteessa E-mark tilaan. Tämän ansiosta Triple-R 1000 soveltuukin erinomaisesti vaihtuviin tarpeisiin.

Triple-R 1000 valokuvio

LAZEROI PIMEÄT MAANTIET!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Led-lisävalopaneeli Lazer Triple-R 1000 STD (Gen2 parkkivalot)”