Led-lisävalopaneeli Lazer Linear 18 STD

Lazer Linear 18 STD

Led-lisävalopaneeli Lazer Linear 18 STD

500,00

Varastossa

500,00

Lazer Linear 18 STD valaisee tiet 18 ledin voimalla ja 6750 lumenilla! Leveällä valokuviolla varustettu lisävalo henkilöautoihin. Tällä lisävalolla saa näkyvyyttä jopa 855 metrin päähän!

Takuu: 5 vuotta

Haluatko maksaa mieluummin osamaksulla? Laske kuukausierän koko alla olevalla laskurilla.

Kuvaus

Ohut ja tehokas lisävalopaneeli yleishyödyllisellä valokuviolla

Lazerin Linear -tuotesarja on huippuluokkaa ohuiden lisävalon kategoriassa. Huimat 18 kappaletta 3W LED:ejä yhdistettynä tyhjiömetallisoituun laadukkaaseen optikkaan tuottaa 6750 lumenia valotehoa!

Linear 18 STD painaa vain 1090 grammaa ja ohuen muotoilunsa ansiosta se voidaan asentaa useimpien ajoneuvojen keulaan ilman suurempia muutoksia.

Suunniteltu myös kattoasennuksiin

Linear -lisävalopaneeli on muotoilultaan aerodynaaminen, joten se ei aiheuta tuulessa suhinaa, vaikka se asennettaisiin katolle. Valokuvio ei juurikaan suuntaudu ylä- ja alasuuntaan, jolloin konepellistä ei tule heijastuksia kuljettajan näkökenttään.

Optimaalinen 5000K värilämpötila

Lazerin valoissa käytetään neutraalia ja silmien jaksamisen kannalta optimaalista 5000 kelvinin värilämpötilaa.

Korkeita laatustandardeja noudattaen valmistettu

Jokainen Lazer-lisävalo on suunniteltu ja valmistettu Lazerin omissa tiloissa Isossa Britanniassa. Valmistuksessa on käytetty lähtökohtana kestävyyttä, mikä johdosta on panostettu korkealuokkaisiin materiaaleihin ja komponentteihin. Laadun takaamiseksi Lazer valot tulevat 5 vuoden takuulla.

Tieliikennehyväksytty ja E-hyväksytty

Tuote on tieliikennehyväksytty ja siinä on myös E-hyväksyntä (ECE112). Tuotteen referenssiluku on 30. Lisävalo on IP67-vesitiivis.

Älä tyydy kompromisseihin, valitse Lazer.

Lazer Linear 18 STD valokuvio

Linear 18 STD tuottaa erittäin leveän valokeilan useiden satojen metrien matkalle hyvin laaja-alaisesti. Tämä lisävalo parantaa näkyvyyttä juuri tien reunoille, mikä lisää turvallisuutta huomattavasti. Kattoasennus mahdollisuuden ansiosta soveltuu erinomaisesti monenlaisiin ajoneuvoihin!

LAZEROI PIMEÄT MAANTIET!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Led-lisävalopaneeli Lazer Linear 18 STD”