Led-lisävalopaneeli Lazer Triple-R 1000 Elite Gen2

Lazer Triple-R 1000 Elite Gen2

Led-lisävalopaneeli Lazer Triple-R 1000 Elite Gen2

618,00

Varastossa

618,00

Lazer Triple-R 1000 Elite Gen2 valaisee tien tehokkaalla 8 ledillä ja huimalla 10136 lumenin valoteholla. Tämä lisävalo ei jätä näkyvyyttä arvailun varaan! Soveltuu erinomaisesti henkilöautojen nokalle erittäin pimeille tieosuuksille!

Takuu: 5 vuotta

Haluatko maksaa mieluummin osamaksulla? Laske kuukausierän koko alla olevalla laskurilla.

Kuvaus

Keskikokoinen lisävalo pitkällä kantamalla

Lazer Triple-R 1000 Elite on jo valmiiksi erinomaisen 1000 STD:n tehoversio. Triple-R 1000 Elite valaisee tiet päätähuimaavalla 10136 lumenilla! Suuren valotehon kanssa laadukkaalla tyhjiömetallisoidulla optiikalla saadaan tuotettua vielä erinomainen valokuvio!

Alunperin rata- sekä ralliautoihin kehitetty Triple-R sarja on noussut kovaan suosioon ja se on saavuttanut jo legendaarisen maineen, sillä se toimii myös haastavissa olosuhteissa. Triple-R lisävalot ovatkin kovassa huudossa niin henkilöautokäytössä kuin raskaankin liikenteen käytössä!

Valmistettu Iso Britanniassa

Lazerin kaikki lisävalot suunnitellaan sekä myös valmistetaan Iso Britanniassa Lazerin omalla tehtaalla. Lisävalot valmistetaan korkeita laatustandardeja noudattaen paras mahdollinen kestävyys etusijalla. Lazerin lisävalot toimitetaan aina 5 vuoden takuulla.

Lakisäädökset ja hyväksynnät

Triple-R 1000 Elite -lisävalo on E-hyväksytty ja tieliikennehyväksytty lisävalo. Sillä on ECE112 hyväksyntä. Lisävalon referenssiluku on 25.

Optimaalinen värilämpötila

Lazerin lisävaloissa käytetään 5000 kelvinin värilämpötilaa, mikä on mahdollisimman neutraali ja tutkitusti optimaalinen silmien jaksamista ajatellen.

Älä tyydy kompromisseihin, valitse Lazer.

Lazer Triple-R 1000 Elite valokuvio

Triple-R 1000 Eliten valokuvio on erinomainen, sillä se alkaa erittäin leveästi heti valokeilan alkupäästä. Näin tärkeimmät kohdat näkökentässä saavat kunnolla valoa. Valokeila kantaa kuitenkin myös todella pitkälle, joten näkyvyyttä riittää erilaisiin tarpeisiin!

Triple-R 1000 EIite valokuvio

LAZEROI PIMEÄT MAANTIET!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Led-lisävalopaneeli Lazer Triple-R 1000 Elite Gen2”